Introductie: Wat gaan we precies doen?

Yes, we gaan beginnen! Wat tof dat je onze zwangerschapscursus volgt. 

In deze cursus neem ik, Aline Kiers, oprichtster van Mom & co, verloskundige en moeder, je mee door de verschillende hoofdstukken, aan de hand van video’s, audiobestanden, tekst en opdrachten.  Uren aan voorbereidingstijd, waarin je volledig word klaargestoomd op de komst van je baby!

Ons advies is om echt de tijd te nemen om op je gemak door de cursus te gaan. Zorg ervoor dat je bijvoorbeeld een paar avonden vrij maakt, creëer een fijne datenight sfeer, waarbij je met aandacht de video’s kunnen bekijken en direct ook de opdrachten kunt maken en kunt oefenen met de tools.

De cursus is ontwikkelt om samen met je partner te volgen. Wanneer je geen liefdespartner hebt, volg dan de cursus samen met degene die jou gaat begeleiden tijdens de geboorte. Overal waar je in de cursus ‘partner’ ziet staan, kan je hier dus je ‘geboortepartner’ lezen. We gebruiken aanduidingen als hij / zij, deze kun je ook lezen als die / hen.

In onze zwangerschapscursus leer je van alles over de geboorte, maar ook besteden we veel aandacht aan het mentale aspect van bevallen: Hoe beïnvloeden je gedachten je lichaam en hoe kan je dit gebruiken tijdens de geboorte? En wat als je gehoopte bevalling volledig anders loopt, hoe ga je daar mee om? En hoe kan je als partner de beste ondersteuning bieden tijdens de geboorte? Je leert meebewegen met het verloop van de bevalling, of dit nou thuis of in het ziekenhuis is.

Naast deze medische kennis krijg je te maken met invloeden uit de hypnobirthing en mindfulness, zoals visualisaties, affirmaties, massage- en ademhalingstechnieken. Deze theorie en tools vormt wat ons betreft de gouden combi waarmee je vertrouwen creëert en je zo goed mogelijk voorbereidt op de komst van je kleintje.

Je kunt geheel zelfstandig de cursus doorlopen op elk gewenst moment, via je laptop of je telefoon. Ons advies is om de cursus op volgorde te doen zoals de modules zijn opgebouwd, maar voel je vrij om zelf onderwerpen te kiezen waar jij aandacht aan wil besteden.

Wanneer je vragen hebt, neem vooral contact met ons op via info@momenco.nl

En vergeet ons niet te volgen op instagram!

Heel veel plezier met de cursus en enjoy the ride!

Liefs,

Aline & de rest van de Mom & co tribe.

 

 

_

BEKIJK ALLE Voeg notitie toe
JIJ
Plaats een opmerking
 
top
© 2024 Mom & co - Powered by Maatos