Introductie: Wat gaan we precies doen?

Yes, we gaan beginnen!

In deze cursus neemt Aline Kiers, verloskundige en moeder, je mee door de verschillende hoofdstukken, aan de hand van video’s, audiobestanden, tekst en opdrachten.  Uren aan voorbereidingstijd, waarin je volledig word klaargestoomd op de komst van je baby!

Ons advies is om echt de tijd te nemen om op je gemak door de cursus te gaan. Zorg ervoor dat je bijvoorbeeld een paar avonden vrij maakt, creëer een fijne datenight sfeer, waarbij je met aandacht de video’s kunnen bekijken en direct ook de opdrachten kunt maken en kunt oefenen met de tools.

De cursus is ontwikkelt om samen met je partner te volgen. Wanneer je geen liefdespartner hebt, volg dan de cursus samen met degene die jou gaat begeleiden tijdens de geboorte. Overal waar je in de cursus ‘partner’ ziet staan, kan je hier dus je ‘geboortepartner’ lezen.

Je kunt geheel zelfstandig de cursus doorlopen op elk gewenst moment, via je laptop of je telefoon. Ons advies is om de cursus op volgorde te doen zoals de modules zijn opgebouwd, maar voel je vrij om zelf onderwerpen te kiezen waar jij aandacht aan wil besteden.

Wanneer je vragen hebt, neem vooral contact met ons op via info@momenco.nl

En vergeet ons niet te volgen op instagram!

 

Heel veel plezier met de cursus en enjoy the ride!

 

_

BEKIJK ALLE Voeg notitie toe
JIJ
Plaats een opmerking
 
top
© 2023 Mom & co - Powered by Maatos