Introductie: Wat gaan we precies doen?

Yes, we gaan beginnen! Jullie worden tijdens deze cursus door Aline en Lonneke, beide verloskundigen, meegenomen door de verschillende hoofdstukken, aan de hand van video’s, audiobestanden, tekst en opdrachten. Uren aan voorbereidingstijd, waarin jullie volledig worden klaargestoomd op de komst van jullie baby!

Ons advies is om echt de tijd te nemen op je gemak door de cursus te gaan. Zorg ervoor dat jullie bijvoorbeeld een paar avonden vrij maken samen, creëer een fijne date night sfeer, waarbij jullie met aandacht de video’s kunnen bekijken en direct ook de opdrachten kunnen maken en kunnen oefenen met de tools.

Jullie kunnen geheel zelfstandig de cursus doorlopen op elk gewenst moment. Ons advies is om het op volgorde doen, maar voel je vrij om zelf hoofdstukken te kiezen. Elke les bevat uitleg en soms opdrachten.

Via de Mom & co app komen jullie bij het cursusmateriaal, waaronder de audiobestanden, het geboorteplan, het e-book en meer. Scan de onderstaande QR code voor toegang tot de app en download deze op je telefoon zodat je altijd gemakkelijk toegang hebt tot het cursusmateriaal. 

En vergeet ons niet op te zoeken op instagram!

 

Enjoy the ride!

 

_

 

De Kernwaarden van Mom & co

 

BEKIJK ALLE Voeg notitie toe
JIJ
Voeg een reactie toe
 
top
© 2021 MOM & CO - Powered by Maatos