• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Introductie: Wat gaan we precies doen?

Yes, we gaan beginnen!

 

Tijdens deze cursus nemen Aline en Lonneke, beide verloskundigen, jullie samen mee door de verschillende hoofdstukken aan de hand van hoogwaardige video’s, audiobestanden, tekst en opdrachten. Er is uren aan voorbereidingstijd waarin jullie volledig worden klaargestoomd op de komst van jullie baby.

Ons advies is om echt de tijd te nemen op je gemak door de cursus te gaan. Zorg ervoor dat jullie bijvoorbeeld een paar avonden vrij maken samen, creëer een fijne datenight sfeer, waarbij jullie met aandacht de video’s kunnen bekijken en direct ook de opdrachten kunnen maken en kunnen oefenen met de tools.  Alle visualisaties, affirmaties en ademhalingstechnieken zijn ook te beluisteren in de gratis meditatie app Insight timer, zodat jullie ze altijd en overal kunnen beluisteren. (volg ons direct op de app zodat jullie ons steeds makkelijk kunnen vinden).

Jullie kunnen geheel zelfstandig de cursus doorlopen in de volgorde die jullie zelf kiezen en op elk gewenst moment. Elke les bevat uitleg en vaak ook opdrachten. In de bijlage van deze les vinden jullie een optionele leidraad over hoe met het cursusmateriaal aan de slag te gaan als jullie daar wat meer houvast in nodig hebben. De audiobestanden vind je als download in de lessen, dus die kan je altijd, ook nog ver na de cursus, heel gemakkelijk  beluisteren.

 

 

Enjoy the ride!

 

 

 

 

DE KERNWAARDEN VAN MOM & CO:

 

Bijlages1

BEKIJK ALLE Voeg notitie toe
JIJ
Voeg een reactie toe
 
top
© 2020 MOM & CO - Powered by Maatos