Deze Mom & co minicursus hebben we speciaal ontwikkeld om jullie een inkijkje te geven in onze online zwangerschapscursus én onze online cursus ter voorbereiding op de periode na de geboorte: Het Vierde Trimester.

De aanleiding is de release van Nina Pierson haar boek: ‘De Geboortebundel’. Een grote verzameling geboorteverhalen om je te inspireren, zoals wij jou ook willen inspireren met deze minicursus met een greep uit de onderwerpen van onze complete online cursus: De kracht van een positieve mindset, uitleg over het autonome zenuwstelsel, een ademhalingstechniek die helpt diepe ontspanning te bereiken en de werking van visualisatie tijdens de zwangerschap en geboorte. Ook leren we je over het maken van een goed geboorteplan en behandelen we 5 onderwerpen die je echt wil weten voor de periode na de geboorte van jullie baby en hoe veranderd je relatie met je partner.

Ter ondersteuning van deze cursus krijgen jullie de Mom & co (web)app waarin jullie de audiobestanden en een template voor het geboorteplan vinden. Gewoon op je mobiel te bekijken. 

Deze mini cursus is geen volledige voorbereiding op de komst van je baby, maar gemaakt om jullie te inspireren. Het is vooral geschikt als je al eerder een zwangerschapscursus hebt gedaan of al goed bent voorbereidt en nog wat meer verdieping zoekt.

Als jullie na deze cursus graag meer willen leren kunnen jullie met een kortingscode, die je in deze cursus vindt,  onze andere cursussen aanschaffen.

Heel veel plezier met deze Mom & co mini cursus!

Liefs, Aline

Mom & co

Cursusoverzicht

Introductie: wat gaan we precies doen? 00:05:00
Mindset.
De kracht van een positieve mindset. 00:05:00
Geboorteverhalen.
Adem in adem uit… en Mom & co de podcast. 00:00:00
Tools.
De kracht van visualisatie. 00:30:00
Ademhaling. 00:15:00
Het geboorteplan. 00:40:00
Voorbereiding op de babytijd.
5 dingen die wil weten vóór je een kindje krijgt. 00:07:00
Taakverdeling met je partner. 01:00:00
Afsluiting van de cursus. 00:02:00

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

top
© 2021 MOM & CO - Powered by Maatos